Kennismaking

Ga terug

Heb je letsel opgelopen door het toedoen van een ander? Dan helpen wij je graag verder. HAYA Letselschade zorgt ervoor dat jij een passende vergoeding krijgt voor de schade die geleden is door het ongeval. Wij zijn persoonlijk betrokken bij het hele proces van het claimen van letselschade.

Het eerste kennismakingsgesprek

Het meemaken van een verkeersongevalarbeidsongeval of medische fout is al vervelend genoeg. Daarom doet HAYA Letselschade er alles aan om jou zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het claimen van letselschade. Dit begint met een eerste kennismakingsgesprek. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke kennismaking, zodat we jou de beste hulp kunnen bieden. We komen bij jou langs om samen het ongeval door te nemen en de letselschade te beoordelen. Als we een goed beeld hebben van wat er is gebeurd, gaan we kijken wat we voor jou kunnen doen.

kennismaken

Persoonlijke werkwijze

Hoe verloopt het proces na onze kennismaking? Als de schade bij de tegenpartij te verhalen is, krijg je een persoonlijke dossierbehandelaar toegewezen. Gedurende het proces is dit jouw aanspreekpunt dat steeds voor je klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Wij werken stapsgewijs alles af, zodat je niet overspoeld wordt met informatie. In deze moeilijke periode heb je namelijk al genoeg aan je hoofd. Door regelmatig contact te houden met jouw persoonlijke letselschadespecialist blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We houden minstens iedere twee weken contact met jou en daarnaast hebben we ook iedere vier weken contact met de tegenpartij. Dit laatste is erg belangrijk om het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Wil je meer weten over de werkwijze van HAYA Letselschade? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen.