Letselschade Advocaat Amsterdam

Letselschade Advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Amsterdam voor het claimen van een schade? HAYA Letselschade helpt u graag kosteloos bij deze procedure. Letselschade loopt u op door toedoen van een ander. Daarom stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en regelen wij een passende schadevergoeding voor u. Onze letselschade advocaat in Amsterdam neemt u de zorg compleet uit handen. Letselschade kan grote gevolgen voor de rest van uw leven hebben. Soms heeft u nog jaren last van letsel door een ongeval of letsel dat u op het werk hebt opgelopen.

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade kan door verschillende ongevallen ontstaan. De meest voorkomende situaties die letselschade veroorzaken, zijn een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout. Er zijn vele denkbare situatie waarbij u letselschade kunt oplopen zoals een val in de tram, beet van een hond of uitglijden in de trappenhal.

Wat is een whiplash?

Het eenvoudige antwoord is: “een letsel aan de nek”. Helaas is het in vele gevallen niet zo eenvoudig en brengt vaak grote gevolgen met zich mee. Een whiplash ontstaat meestal bij een auto-ongeluk. Als u van achteren wordt aangereden krijgt uw nek en grote klap te verwerken. De nekwervels moeten deze klap opvangen en kunnen daardoor beschadigd raken. Het mag duidelijk zijn dat beschadigde nekwervels tot allerlei klachten kunnen leiden. Een breed scala aan lichamelijke klachten kan het gevolg zijn van een whiplash en vaak is sprake van meerdere klachten.

Welke stappen kan ik volgen bij letselschade?

1. Alle stukken verzamelen
Heeft u bewijsmateriaal waarmee u uw schade kunt aantonen? Een schadeformulier, een getuige of ander bewijs. Een bezoek aan het ziekenhuis, de huisarts of medische behandelaar is vaak voldoende. Dit zijn essentiële stukken in uw letselschadedossier.
2. Rechtshulp inschakelen
Het is belangrijk om tijdig rechtshulp in te schakelen. Zorg ervoor dat de rechtshulp u kosteloos wordt aangeboden. HAYA informeert u over alle mogelijke schadeposten welke in aanmerking komen voor een vergoeding.
3. Start dossier en ontvang een voorschot
De aansprakelijke partij wordt formeel ‘aansprakelijk gesteld’ waarna de schadeloosstelling kan starten. U ontvangt direct een eerste voorschot voor uw letselschadeclaim.

Letselschade Advocaat Amsterdam inschakelen

HAYA Letselschade probeert altijd de beste schadevergoeding voor u te regelen. Daarmee zijn de lichamelijke of psychische problemen niet weg, maar het maakt uw leven wel wat dragelijker. Ook voorkomt een schadevergoeding dat u in financiële problemen raakt, omdat u bijvoorbeeld niet kunt werken. Het claimen van letselschade is iets waar veel mensen tegenop zien. Dat is ook logisch. Het is iets waar u zich normaal gesproken niet mee bezighoudt. U kunt de procedure daarom met een gerust hart aan HAYA Letselschade overdragen. Wij zorgen dat alles geregeld wordt.

Wat is letselschade?

Letselschade is lichamelijke of psychische schade die wordt veroorzaakt door iemand anders. De tegenpartij is er dus aansprakelijk voor. Er zijn verschillende oorzaken van letselschade. Bekende voorbeelden zijn bijvoorbeeld letselschade als gevolg van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of medische fout. Het letsel kan variëren van een blauwe plek tot een beperking met levenslange gevolgen. Onze letselschade advocaat in Amsterdam gaat met de tegenpartij in gesprek om tot een passende schadevergoeding te komen.

Materiële en immateriële letselschade

Alle schade die in geld kan worden uitgedrukt, noemen we materiële schade. Denk bijvoorbeeld aan kapotte kleding of een beschadigde fiets. Maar ook medische kosten als gevolg van het ongeval horen bij materiële schade, net als misgelopen inkomsten omdat u noodgedwongen thuis zit. Immateriële schade is de schade die u emotioneel oploopt door het letsel. Verdriet, omdat u uw favoriete sport niet meer uit kunt oefenen of leed door de littekens die zichtbaar aanwezig zijn. De compensatie van immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd.

HAYA Letselschade advocaat Amsterdam

Heeft u letselschade opgelopen? Neem dan snel contact met ons op. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de toedracht van het ongeval met u en stellen we de aansprakelijkheid vast. Is de tegenpartij inderdaad verantwoordelijk voor uw letsel? Dan start onze letselschade advocaat in Amsterdam de procedure voor u op om een schadeclaim in te dienen. Dat doen wij geheel kosteloos. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom houden we u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken. Als u wilt, kunnen wij uw dossier helemaal digitaal afhandelen. Een bezoek bij u thuis is uiteraard ook geen probleem.

Waarom kiezen voor HAYA Letselschade Amsterdam?

HAYA Letselschade biedt landelijke dekking. Wij werken met een team van ervaren juridisch expert. Onze letselschade advocaat in Amsterdam kan u dan ook als geen ander helpen bij het indienen van een letselschadeclaim. HAYA Letselschade is gespecialiseerd in drie specifieke soorten letselschade: verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en letselschade in het openbaar vervoer. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij handelen uw schadeclaim soepel af en streven altijd naar de hoogste vergoeding.

Letselschade melden

Letselschade melden