Letselschade Advocaat Rotterdam

Letselschade Advocaat Rotterdam

Als u letsel oploopt, is dat erg vervelend. U heeft iemand nodig die u verder helpt. HAYA Letselschade Advocaat Rotterdam heeft een kant en klaar stappenplan. Ook bij licht letsel helpen wij u kosteloos. Op transparante en persoonlijke wijze regelen wij alle belangrijke zaken. Van het uitzoeken van wat er precies gebeurd is tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. HAYA staat voor u klaar.

verkeersongeval-in-rotterdam-letselschade-advocaat
Verkeersongeval met zwaar letsel. Afbeelding 2019 – HAYA Letselschade Advocaat Rotterdam

Wat moet ik doen als ik letselschade in Rotterdam heb opgelopen?

De eerste stap die u dient te nemen als u letselschade in Rotterdam heeft opgelopen. Contact opnemen met één van de letselschadespecialisten van Haya Letselschade Advocaat Rotterdam. De specialisten van HAYA starten dan het proces van de letselschadeclaim. Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeval? Dan zijn er alvast twee dingen die u zelf kunt doen: een schadeformulier invullen en de huisarts bezoeken. Het schadeformulier schetst een goed beeld van de aansprakelijke partij en wat er precies gebeurd is. Daarnaast is een bezoek aan de huisarts niet alleen verstandig voor uw lichamelijke gezondheid, maar ook met het oog op de letselschadeclaim. Zo is er namelijk een duidelijk verband te leggen tussen de klachten en het ongeval.

Letselschade Advocaat Rotterdam, direct verhalen.

Het claimen van de letselschade begint bij het beoordelen van de schade. Een Letselschade Advocaat Rotterdam komt bij u langs of neemt telefonische alle stappen met u door. Aan de hand hiervan stellen wij de tegenpartij aansprakelijk. Voor de hoogte van letselschade zijn geen vaste letselschade bedragen bepaald. Bij het vaststellen van een vergoeding spelen diverse verschillende factoren een rol. Bijvoorbeeld de ernst van het letsel is een belangrijke zaak. Wat zijn de gevolgen voor de toekomst? U krijgt bij HAYA altijd een persoonlijke dossierbehandelaar toegewezen. Gedurende het proces is dit uw aanspreekpunt dat steeds voor u klaarstaat bij vragen en onduidelijkheden. Door de expert wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

We houden continu contact met u. Uw letselschadezaak monitoren wij voor u. Dit laatste is erg belangrijk om het proces snel en soepel te laten verlopen. 

Aansprakelijkheid vaststellen bij letselschade Advocaat Rotterdam

De oorzaak van uw opgelopen letsel staat altijd centraal bij het vaststellen van de aansprakelijkheid. De meest voorkomende situaties die letselschade veroorzaken, zijn verkeersongevallen, arbeidsongevallen en medische fouten. Hierbij is vaak een duidelijke aansprakelijke partij:

  • Verkeersongeval – Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval, wordt het ingevuld schadeformulier gebruikt voor het vaststellen van de aansprakelijkheid. Is dit niet voldoende of is er geen schadeformulier ingevuld na het ongeval? Dan kan er ook gebruik worden gemaakt van getuigen of technisch deskundigen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.
  • Arbeidsongeval – Bij een ongeval op de werkvloer is de werkgever aansprakelijk voor het letsel wanneer er niet voldaan is aan de zorgplicht. Dit betekent dat uw werkgever niet heeft gezorgd voor een veilige werkomgeving.
  • Openbaar vervoer – Bij een val in het openbaar vervoer kunt u vervelende klachten overhouden. De vervoerder heeft een zorgplicht om al haar passagiers op een veilige en verantwoorde manier te vervoeren. Bijna altijd kunt u uw klachten vergoed krijgen door HAYA Letselschade Advocaat Rotterdam in te schakelen. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Als het letsel verhaald kan worden, dan moet er een aangetekende brief verstuurd worden waarin de partij aansprakelijk wordt gesteld. Of u nu licht of zwaar letsel opgelopen heeft opgelopen? HAYA Letselschade Advocaat Rotterdam begeleidt u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Contact.HAYA.

Wilt u nu hulp bij het regelen van alle zaken omtrent een letselschadeclaim? Dan staat HAYA Letselschade Advocaat Rotterdam voor u klaar. Wij begrijpen dat het al vervelend genoeg is dat u letsel heeft opgelopen en welke last dit met zich meebrengt. Daarom doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten. U kunt direct bij ons de geleden schade melden. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij letselschade komt u verder met HAYA Letselschade Advocaat Rotterdam.

Letselschade melden.

Letselschade melden